Videovigilància IP

Aquest tipus de solució es dissenya sota la base de la tecnologia IP, i així podem compartir infraestructures de dades i/o comunicacions existents. Apostem clarament per aquesta innovació i tots els projectes que fem segueixen aquesta consigna.

Per fer-ho possible només necessitem tres elements: programari d'administració de vídeo (VMS), servidor de gravació i les càmeres IP.

Programari d'administració de vídeo (VMS)

Treballem amb Milestone com a VMS, plataforma oberta integral per instal·lacions de càmeres escalable segons el número llicències de dispositius a gestionar. També ofereix als usuaris una completa informació visual de la instal·lació, ajustada al perfil i amb eines de cerca de vídeo que permet identificar les imatges i si procedeix fins i tot exportar-les. La forma de visualitzar les imatges és possible des d'un client o amb l'ús de dispositius mòbils.

Servidor de gravació

El servidor és un equipament que cal dimensionar en funció de les càmeres, accessos i dies de gravació que és vol tenir. Normalment junt al servidor suggerim l'existència d'un sistema d'emmagatzematge de xarxa (NAS), per dotar a la plataforma de més capacitat, seguretat i fiabilitat de les dades.

Càmeres IP

Treballar amb càmeres IP, que s'alimenten segons estàndard 802.3af (PoE), ens permet aprofitar-nos d'una infraestructura de dades comuns i instal·lar només un cable de dades des del concentrador de servei fins a cadascun dels dispositius IP o càmeres.

Tot i que treballem amb diferents marques, destaquem per la seva qualitat i preu a dos fabricants principals: AcTi i Hikvision. Però si s'escau dins del projecte podem instal·lar altres marques, sempre i quan siguin IP, tinguin un mòdul de dades compatible amb el VMS (o en el seu defecte permetin l'estàndard ONVIF) i preferiblement s'alimentin amb PoE.

Avís Legal   |   Contacte