Turisme

Dins d'aquest sector destaquem dos tipus d'allotjaments: càmpings i hotels, essent els primers qui més aposten per solucions d'última tecnologia de comunicació i videovigilància. La necessitat d'oferir nous serveis al client és compartida per l'exigència en la qualitat dels equips a afegir, a un cost raonable.

Destaquen els projectes on el WiFi és presentat com un servei crític i cada cop més important per prolongar les estades turístiques. També cal indicar que alguns d'ells, com a servei addicional requereixen la presència de càmeres de videovigilància que els ajudi en la gestió diària. Aquí el manteniment reactiu i correctiu de l'equipament és vital pel bon funcionament del sistema, augmentant la vida útil de la inversió realitzada i el més important: "donar un bon servei al client".

Més de 10 anys de projectes d'aquests tipus ens avalen per afirmar que són uns partners amb els que els vincles són estrets i treballem plegats en la mateixa direcció, implicant els recursos necessaris al servei del client.

Avís Legal   |   Contacte