Indústria

Tenen unes necessitats diferenciades de la resta de clients, donat que sovint necessiten equipaments que treballin en: entorns no ideals, sorollosos i amb una alta densitat de personal circulant. Treballen amb solucions d'última tecnologia de comunicació, sensorització i videovigilància. Les inversions són exigents amb la vida dels equipaments, la qualitat de les dades i el preu.

Destaquen els projectes on els enllaços de dades són necessaris pels processos productius quotidians. El servei WiFi és un complement assenyat per la comunicació interna i on la presència de càmeres de videovigilància és una necessitat pel control d'accessos. Aquí el manteniment reactiu i correctiu de l'equipament és vital pel bon funcionament del sistema, augmentant la vida útil de la inversió realitzada i garantir que la tecnologia és una eina funcional més.

Més de 10 anys de projectes d'aquests tipus ens avalen per afirmar que són uns partners amb els que els vincles són estrets i treballem plegats amb la mateixa direcció, implicant els recursos necessaris al servei del client.

Avís Legal   |   Contacte