Tecnologies de la Informació i Comunicació

Xarxa local de dades

Dissenyem, instal·lem i configurem xarxes locals de dades: cablejat estructurat, equips electrònics (commutadors o switches), etc...

Pel disseny de la xarxa mirem d'obtenir el màxim rendiment de les dades, comparant preu per punt del dispositiu i no dubtem en aplicar mètodes de segmentació: nivell 2 (VLANs) o nivell 3 (routing), en funció de les necessitats informades. El tipus d'equip que fem servir com a commutador, va en funció dels requisits i la aplicació que li donarà el client a les dades, de forma que si convé podem activar qualitat de servei (QoS) als ports.

Treballem amb diferents fabricants d'equipament, però destaquem per la seva qualitat dos fabricants principals: Cisco i HP. Estem oberts a altres marques sempre que aportin funcionalitat al projecte.

Seguretat perimetral

Actualment amb la connexió a Internet, s'obren moltes opcions de comunicació però també els client tenen les seves dades exposades a que siguin accedides de forma irregular des d'aquesta xarxa pública. Per aquest motiu la necessitat de tenir un tallafoc és cada cop més imprescindible, si es vol protegir les dades importants front accessos no sol·licitats. Aquests dispositius han evolucionat força i en l'actualitat es poden comportar com un punt unificat d'amenaces (UTM), de forma que en el mateix dispositiu podem: filtrar continguts, rebutjar correu no desitjat, analitzar virus, etc... per dotar d'una seguretat addicional a la xarxa local.

El disseny segmentat de la xarxa i les polítiques a aplicar, són vitals per garantir el bon funcionament d'un tallafoc, aïllant les zones típiques: WAN, LAN i DMZ.

Treballem amb diferents fabricants d'equipament.

Avís Legal   |   Contacte